Gör verklighet av din skrivardröm!

Gå en skrivarkurs på distans!

En skrivarkurs ger dig inspiration, kunskap och mod att skriva din livsberättelse, roman eller fackbok som bara väntar på att komma ut.

En del av kurserna ges via Zoom, andra består av videoavsnitt eller brev som du kan se och läsa på egen hand. På en del av kurserna får du också skriftligt feedback på din text.

Vad väntar du på?

Bara ett par knapptryck bort finns en skrivarkurs online som passar dig.

Vilken kurs passar dig?

Vad deltagarna säger om några av kurserna

4 Omdömen

Pedagogisk kurs som verkligen ger lust att skriva

Johanna Boussard

Kan rekommendera den här kursen, oavsett var du befinner dig i ditt skrivande. Lättsamt och pedagogiskt och Inger är en mycket bra kursledare.

Kan rekommendera den här kursen, oavsett var du befinner dig i ditt skrivande. Lättsamt och pedagogiskt och Inger är en mycket bra kursledare.

Läs mindre
5 Omdömen

Man får det kursen utlovar - Lust att skriva

Sabina Klint

Med inspiration och kunnighet nästan lurar läraren deltagarna till skapande. Tanken på om jag kan eller inte kan skriva blir irrelevant. Facinationen över de texter som växer fram, som jag inte visste fanns inom mig, gör att jag nyfiket längtar t...

Läs mer

Med inspiration och kunnighet nästan lurar läraren deltagarna till skapande. Tanken på om jag kan eller inte kan skriva blir irrelevant. Facinationen över de texter som växer fram, som jag inte visste fanns inom mig, gör att jag nyfiket längtar till nästa lektion.

Läs mindre
5 Omdömen

Inspirerande kurs

Cecilia Björk

Vilken inspirerande kurs! Gick den på en förmiddag. Som fingrarna glödde. Det var som att öppna en fördämning!

Vilken inspirerande kurs! Gick den på en förmiddag. Som fingrarna glödde. Det var som att öppna en fördämning!

Läs mindre

Jag som leder kurserna

Inger Lundin

Redaktör, skribent och skrivcoach

Jag är i grunden journalist, men min erfarenhet av att handleda författare och utveckla berättelser kommer främst från Libris förlag där jag arbetade i mer än tjugo år, först som redaktör och förläggare, senare som förlagschef och vd.

Sedan 2015 driver jag min egen verksamhet. Jag leder skrivarkurser digitalt och i samarbete med kursgårdar. Jag jobbar huvudsakligen som frilansredaktör och manusutvecklare på uppdrag av förlag och enskilda författare, men det jag gillar allra mest är att leda skrivarkurser och arbeta med människor som skriver. Är certifierad Write Your Self- vägledare sedan sommaren 2021.

Läs mer om mig på ingerlundin.se

Hur funkar Skrivarkurs online?

Vanliga frågor

  • Vilka slags kurser finns här?

    Alla skrivarkurser här ges online. En del lektioner ges live, med lektioner via videotjänsten Zoom. Andra som "Receptet på en bra berättelse" består av förinspelade videolektioner. Ytterligare andra är en kombination av livelektioner, videoavsnitt och kursbrev eller enbart kursbrev.

  • Är det självstudier eller får man feedback?

    Jag erbjuder olika alternativ. Du kan läsa mer i infon på varje kurs vad som gäller för just den kurs du är intresserad av.

  • Hur gör man för att boka?

    Skapa ett konto med namn och epostadress och skapa ett eget lösenord.. Därefter kan du betala kursen med ett vanligt kontokort. Enkelt och säkert! Vill du hellre betala med Swish eller behöver ett särskilt kvitto där momsen är angiven - hör av dig till [email protected]

Watch Intro Video

Receptet på en bra berättelse

Skrivarkurs på lätt sätt