Skrivartimmen med frågor och svar

Det kommer fler tillfällen! Vill du veta när?

Många har anmält sig till skrivartimmen nu på tisdagkväll kl 20-21– jättekul!

Känn dig varmt välkommen!

Eftersom jag ofta får frågor om hur man kan lägga upp en berättelse och få struktur och ordning på en lång text, tänker jag ge några råd kring det. Men jag vill också svara på så många andra frågor som jag kan.

* Logga gärna in 10-15 minuter innan.

* Ta med papper och penna!

Det enda du behöver göra är att skapa ett konto här på sidan - om du inte redan har ett – då får du tillgång till Zoomlänken.

Välkommen!

Få skrivtips och inspiration!

  • 1

    Skrivartimmen – via Zoom

    • Skrivartimmen den 15 juni kl 20-21

Din skrivinspiratör

Inger Lundin

Redaktör, skribent och skrivcoach

Jag är i grunden journalist, men min erfarenhet av att handleda författare och utveckla berättelser kommer främst från Libris förlag där jag arbetade i mer än tjugo år, först som redaktör och förläggare, senare som förlagschef och vd.

Sedan 2015 driver jag min egen verksamhet. Jag leder skrivarkurser digitalt och i samarbete med kursgårdar. Jag jobbar huvudsakligen som frilansredaktör och manusutvecklare på uppdrag av förlag, men det jag gillar allra mest är att leda skrivarkurser och arbeta med människor som skriver. Är certifierad Write Your Self- vägledare sedan sommaren 2021.

Bland de böcker jag jobbat med de senaste åren finns Hjälp jag är utmattad (av Clara Lidström och Erica Dahlgren, Norstedts), Ibland mår jag inte så bra (av Therése Lindgren, Forum), Text och stil (av Magnus Linton, NoK) och Kärlekens koreografi (av Allan Linnér och Anders Nyman, NoK).